Nieuws

Masters naar Merksem

11 oktober 2017
www.deurnesewatervrienden.nl
Afgelopen zaterdag 7 oktober zijn een klein clubje van onze Masters naar België geweest naar de Zwemclub Vrij Merksem voor de Memorial Gerda Janssens.

Met 5 enthousiaste zwemmers en een official waren we al in de ochtend vertrokken naar Merksem, om op tijd voor de wedstrijd die al om 14.15 uur zou starten, aanwezig te zijn.
Meestal voor de wedstrijd de tradionele pannenkoek met koffie/thee maar daar moesten we even tot de pauze op wachten, i.v.m. verkeer kwamen we maar net op tijd.

Het programma wisselt ieder jaar, en deze keer was het best een zwaar programma met veel 100 en 200 meter nummers. Maar daar maken ze de masters van de Deurnese Watervrienden niet bang mee. Dus werd er op verschillende onderdelen ingeschreven. Met aan de kant een enthousiaste speaker die het tijdelijk zonder microfoon moest doen, deden Jan en John de aftrap met de 100 mtr. vrijeslag. Ook hebben we meegedaan aan de ludieke estafette: in de volgorde: Jan met de pop, Ronny met een plank, John met de polo bal, en Esther met een hoepel.
Er zijn de nodige medailles behaald en van de 7 ploegen die mee hebben gedaan, zijn wij op een mooie 6 de plaats geëindigd.

Na de wedstrijd was er een geweldig soep, koud/warm buffet en een in België, traditioneel (zoet) vlaaien buffet speciaal voor alle zwemmers van Merksem, waarbij ook alle andere clubs waren uitgenodigd.
Het was een gezellige avond waar af en toe nog een dansje gewaagd werd, mooie muziek stukken naar boven werden gehaald, en onder het genot van een lekker koud pintje nog even nageborreld werd. Maar aan alle gezelligheid komt ook een einde en werden we veilig door John naar huis gebracht.

Dit zijn altijd hele gezellige wedstrijden en er zullen best een aantal masters van ons spijt hebben dat ze niet mee gegaan zijn. Ook omdat er een lange historie is met deze vereniging, zou het mooi zijn als we volgend jaar met een iets grotere groep hier naar toe kunnen gaan. Voor de Deurnese Watervrienden is het erg belangrijk om deze contacten met de Belgische verenigingen te behouden. Het is ook altijd een feest als Merksem en Delfino naar Deurne komen, wij hopen daarom ook dat ze in Maart met een grote bus deelnemen aan onze jaarlijkse masters wedstrijd in 2018

 
www.deurnesewatervrienden.nl

Wij zwemmen weer!

26 mei 2020
Wij hebben afgelopen zaterdag 23 mei weer voor het eerst gezwommen! We hebben al weer een heel aantal van de kinderen gelukkig terug… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Examens diplomazwemmen

15 maart 2020
Zaterdag 14 maart zijn er weer veel watervriendjes geslaagd voor hun zwemdiploma's. Gefeliciteerd allemaal! Hieronder staan alle… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Deurne in beweging

02 maart 2020
Deurne Palet van de Peel lanceert elke maand een filmpje in het kader van Deurne in Beweging. Bekijk hier het filmpje van… Meer >
 
 
26-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
zondag 4 oktober 2020
Agenda Figuurdrijfkampioenschappen
zondag 15 november 2020
Agenda Synchroonzwemmen, centraal diplomazwemmen
zaterdag 5 december 2020
Agenda Kijkdag De Wiemel
Terug naar boven