Nieuws

Masters naar Merksem

11 oktober 2017
www.deurnesewatervrienden.nl
Afgelopen zaterdag 7 oktober zijn een klein clubje van onze Masters naar België geweest naar de Zwemclub Vrij Merksem voor de Memorial Gerda Janssens.

Met 5 enthousiaste zwemmers en een official waren we al in de ochtend vertrokken naar Merksem, om op tijd voor de wedstrijd die al om 14.15 uur zou starten, aanwezig te zijn.
Meestal voor de wedstrijd de tradionele pannenkoek met koffie/thee maar daar moesten we even tot de pauze op wachten, i.v.m. verkeer kwamen we maar net op tijd.

Het programma wisselt ieder jaar, en deze keer was het best een zwaar programma met veel 100 en 200 meter nummers. Maar daar maken ze de masters van de Deurnese Watervrienden niet bang mee. Dus werd er op verschillende onderdelen ingeschreven. Met aan de kant een enthousiaste speaker die het tijdelijk zonder microfoon moest doen, deden Jan en John de aftrap met de 100 mtr. vrijeslag. Ook hebben we meegedaan aan de ludieke estafette: in de volgorde: Jan met de pop, Ronny met een plank, John met de polo bal, en Esther met een hoepel.
Er zijn de nodige medailles behaald en van de 7 ploegen die mee hebben gedaan, zijn wij op een mooie 6 de plaats geëindigd.

Na de wedstrijd was er een geweldig soep, koud/warm buffet en een in België, traditioneel (zoet) vlaaien buffet speciaal voor alle zwemmers van Merksem, waarbij ook alle andere clubs waren uitgenodigd.
Het was een gezellige avond waar af en toe nog een dansje gewaagd werd, mooie muziek stukken naar boven werden gehaald, en onder het genot van een lekker koud pintje nog even nageborreld werd. Maar aan alle gezelligheid komt ook een einde en werden we veilig door John naar huis gebracht.

Dit zijn altijd hele gezellige wedstrijden en er zullen best een aantal masters van ons spijt hebben dat ze niet mee gegaan zijn. Ook omdat er een lange historie is met deze vereniging, zou het mooi zijn als we volgend jaar met een iets grotere groep hier naar toe kunnen gaan. Voor de Deurnese Watervrienden is het erg belangrijk om deze contacten met de Belgische verenigingen te behouden. Het is ook altijd een feest als Merksem en Delfino naar Deurne komen, wij hopen daarom ook dat ze in Maart met een grote bus deelnemen aan onze jaarlijkse masters wedstrijd in 2018

 
www.deurnesewatervrienden.nl
6 Medailles behaald op de Nederlandse Junioren Zwem Kampioenschappen in het Hofbad in Den Haag. Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Examens diplomazwemmen

05 december 2019
Zaterdag 30 november zijn er weer veel watervriendjes geslaagd voor hun zwemdiploma's. Gefeliciteerd allemaal! Hieronder staan… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
In 1983 is het aangepast zwemmen op initiatief van Annie Aarts van start gegaan, en wordt er elke woensdagavond gezellig onder… Meer >
 
 
 
03-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
zaterdag 11 januari 2020
Agenda Synchroonzwemshow FROZEN 19:00 De Wiemel
zondag 12 januari 2020
Agenda Wedstrijdzwemmen - Landelijke Zwem Competitie Born
Agenda Synchroonzwemshow FROZEN 14:00 De Wiemel
zaterdag 18 januari 2020
Agenda Jubileum avond voor kaderleden en oud kaderleden
zaterdag 25 januari 2020
Agenda Nachtmarathon 2020 18:00 De Wiemel
Terug naar boven