Nieuws

Masters uitstapje 2015

20 juni 2015
Op zaterdag 20 juni waren de masters 's morgens vanaf 9.15 uur present bij Mirjam aan de Zandbosweg. Na koffie, thee en vlaai werd er afgereisd naar Taurus World in Velden.
 

Iets na elven werden de guns al omgehangen voor een spannend lasergevecht. Keiharde muziek, talloze verschuilplaatsen op verschillende verdiepingen en flitsende laserstralen dreven het adrenalinepeil tot een hoogtepunt. Zowel individueel als in teamverband werd er flink gescoord!

Terwijl de muziek nadreunde in de oren en bij sommigen het zweet nog over de rug stroomde, konden de bowlingschoenen aangetrokken worden voor een uur bowlen. De ene strike volgde de andere spare op. Na zoveel inspanning kwam een uitgebreide lunch als geroepen.
De hele club verplaatste zich met auto's kriskras door de Veldense bossen naar Het Zwarte Water. Echt behaaglijk was het niet vanwege de kille wind, maar broodjes, slaatjes, eitjes en yoghurt vulden de hongerige magen. Daarna ging het hele gezelschap terug naar Taurus World voor een virtuele achtbaanrit en games als Terminator, Air Hockey en 3D Dance Adventure.

De volgende bestemming was Liessel. In de bossen werd in drie groepen een geocache gelopen: een soort puzzeltocht die je moet ontcijferen met behulp van coördinaten in een gps-systeem. Onderweg kwam je verschillende zogenaamde minicaches tegen: soms erg lastig te vinden als de groep voor je deze had bedekt met varens! Af en toe moest er een slootje worden overgestoken of een dichtbegroeid bos worden doorkruist, maar uiteindelijk hadden alle groepen de eindbestemming gehaald.

Vanaf 19 uur werd iedereen weer schoon gedoucht verwacht bij Mirjam. En degenen die niet naar huis gingen om te douchen, namen een frisse duik in het zwembad. We werden culinair verwend met de meest voortreffelijke salades die je je maar kunt wensen na een actieve dag! En op de barbecue werden pepersteaks, hamburgers, speklapjes, kipfilets, saté, enz. enz. gebakken. Te veel om op te noemen. 

Het avondprogramma ging verder met de Jongens-tegen-de-meisjes-quiz. Tot het laatst toe deed iedereen hier fanatiek aan mee, vooral omdat de jongens 'meisjesvragen' kregen en omgekeerd. Kosten noch moeite werden gespaard om van de tegenpartij te winnen. Al met al een zeer geslaagde activiteit.

Toen dj Tommie vervolgens zijn splinternieuwe muziekinstallatie aanzette, werd de eet- en quizruimte omgetoverd tot dansvloer. Waarschijnlijk hebben de buren er ook van mee kunnen genieten. De pret was compleet toen ver na middernacht de één na de ander (nogmaals) het zwembad in plonsde. De laatsten gingen uiteindelijk slapen toen de vogeltjes alweer begonnen te fluiten...

 
www.deurnesewatervrienden.nl
Het weekend zit er weer op! Inmiddels zijn al onze zwemsters weer terug van de Senioren kampioenschappen in Almere en wat hebben ze het… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
Zaterdag 12 oktober was een kleine groep Masters zwemmers goed voor 13 medailles tijdens een wedstrijd in het Belgische Merksem. Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Titan Swim 2019

03 september 2019
Wedstrijdzwemmers uit hun comfort zone!! Een afvaardiging van de junioren en Masters wedstrijdzwemmers zijn zondag 1 september uit… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinterklaas

Wat is er aan de hand??
De Sint komt bijna naar Nederland!
Een bezoekje van zwarte pieten of de goedheiligman?
Jazeker, dat kan!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
info@sinterklaasindeurne.nl
sint@deurnesewatervrienden.nl
Kalender
zondag 17 november 2019
Agenda Wedstrijdzwemmen - Landelijke Zwem Competitie Tilburg
Agenda Sinterklaas - Intocht Deurne
zondag 24 november 2019
Agenda Synchroonzwemmen - Centraal diplomazwemmen Enschede
zaterdag 30 november 2019
Agenda Diplomazwemmen Examens De Wiemel
zondag 8 december 2019
Agenda Wedstrijdzwemmen, Kampioenschap A t/m C Den Haag
Terug naar boven