Nieuws

Masters uitstapje 2015

20 juni 2015
Op zaterdag 20 juni waren de masters 's morgens vanaf 9.15 uur present bij Mirjam aan de Zandbosweg. Na koffie, thee en vlaai werd er afgereisd naar Taurus World in Velden.
 

Iets na elven werden de guns al omgehangen voor een spannend lasergevecht. Keiharde muziek, talloze verschuilplaatsen op verschillende verdiepingen en flitsende laserstralen dreven het adrenalinepeil tot een hoogtepunt. Zowel individueel als in teamverband werd er flink gescoord!

Terwijl de muziek nadreunde in de oren en bij sommigen het zweet nog over de rug stroomde, konden de bowlingschoenen aangetrokken worden voor een uur bowlen. De ene strike volgde de andere spare op. Na zoveel inspanning kwam een uitgebreide lunch als geroepen.
De hele club verplaatste zich met auto's kriskras door de Veldense bossen naar Het Zwarte Water. Echt behaaglijk was het niet vanwege de kille wind, maar broodjes, slaatjes, eitjes en yoghurt vulden de hongerige magen. Daarna ging het hele gezelschap terug naar Taurus World voor een virtuele achtbaanrit en games als Terminator, Air Hockey en 3D Dance Adventure.

De volgende bestemming was Liessel. In de bossen werd in drie groepen een geocache gelopen: een soort puzzeltocht die je moet ontcijferen met behulp van coördinaten in een gps-systeem. Onderweg kwam je verschillende zogenaamde minicaches tegen: soms erg lastig te vinden als de groep voor je deze had bedekt met varens! Af en toe moest er een slootje worden overgestoken of een dichtbegroeid bos worden doorkruist, maar uiteindelijk hadden alle groepen de eindbestemming gehaald.

Vanaf 19 uur werd iedereen weer schoon gedoucht verwacht bij Mirjam. En degenen die niet naar huis gingen om te douchen, namen een frisse duik in het zwembad. We werden culinair verwend met de meest voortreffelijke salades die je je maar kunt wensen na een actieve dag! En op de barbecue werden pepersteaks, hamburgers, speklapjes, kipfilets, saté, enz. enz. gebakken. Te veel om op te noemen. 

Het avondprogramma ging verder met de Jongens-tegen-de-meisjes-quiz. Tot het laatst toe deed iedereen hier fanatiek aan mee, vooral omdat de jongens 'meisjesvragen' kregen en omgekeerd. Kosten noch moeite werden gespaard om van de tegenpartij te winnen. Al met al een zeer geslaagde activiteit.

Toen dj Tommie vervolgens zijn splinternieuwe muziekinstallatie aanzette, werd de eet- en quizruimte omgetoverd tot dansvloer. Waarschijnlijk hebben de buren er ook van mee kunnen genieten. De pret was compleet toen ver na middernacht de één na de ander (nogmaals) het zwembad in plonsde. De laatsten gingen uiteindelijk slapen toen de vogeltjes alweer begonnen te fluiten...

 
www.deurnesewatervrienden.nl

Examen Reddingsbrigade

10 juni 2019
Op zaterdag 8 juni 2019 vond het jaarlijkse examen van de Reddingsbrigade plaats. Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
Op de warme zondag van 2 juni vertrokken we met 7 wedstrijdzwemmers richting het Pieter vd Hoogenbandbad in Eindhoven. Daar aangekomen… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Klaar voor de start!

03 juni 2019
Klaar voor de start! Op zondag 2 juni namen zes van onze synchroonzwemsters deel aan de regionale meerkamp. Ze namen het op tegen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven