Nieuws

Mooie resultaten Synchroonzwemmen

08 april 2019
www.deurnesewatervrienden.nl
Afgelopen weekend op 6 en 7 april waren de NCS-synchroonzwemkampioenschappen Junioren in Eindhoven. Ook het synchroonzwemmen van de Deurnese Watervrienden deed hier aan mee met twee groepen. 

Op zaterdag 6 april werd het techniek onderdeel gezwommen. Tijdens dit onderdeel worden er twee figuren gezwommen die op techniek worden beoordeeld. De punten die hier bij behaald worden tellen uit eindelijk mee met de eind uitslag van de uitvoeringen. 

Na het zwemmen van het techniek onderdeel zijn wij naar de slaaplocatie vertrokken. Hier heeft iedereen haar bedje klaar gemaakt en hebben we gezellig geklets. In de avond hebben we nog een spel gedaan met alle verenigingen en marshmallows gegeten bij het kampvuur. Het was een gezellige avond! 

De volgende dag ging alweer vroeg de wekker, de meiden hebben elkaars haren ingevlochten en knotten gemaakt. Hierna moest er nog gelatine in de haren en werd de make-up verzorgt. Ze hebben hierbij elkaar goed geholpen. De groepen waren verdeeld in junioren 1 en junioren 2. 
In junioren 1 zwommen mee Jytte van Lieshout, Emma de Haan, Kim Crooijmans, Nynthe Vissers, Alyssa van den Bergh en helaas door een blessure op het laatste moment uitgevallen maar zeker niet minder verdient Indy van Moorsel. Zij behaalde met hun groep de 2e plaats! 
Junioren 2 bestond uit Marith van der Loo, Ellis Grove, Dionne Grove, Juul de Haan, Jolijn Derks en Nathalie Wouters. Zij behaalde de 5e plek! 

We hebben een geslaagd en vooral erg gezellig weekend gehad samen en wij zijn ontzettend trots op de behaalde resultaten van ons team!

Ben jij geïnteresseerd in het synchroonzwemmen en zou je graag een keer een proefles volgen? Mail ons dan naar synchroonzwemcommissie@deurnesewatervrienden.nl 

Op de foto:
v.l.n.r. achter: Marith, Dionne, Juul, Indy, Ellis, Jytte, Nathalie en Jolijn. en v.l.n.r. voor: Kim, Emma, Nynthe en Alyssa.

 
www.deurnesewatervrienden.nl

Examens diplomazwemmen

05 december 2019
Zaterdag 30 november zijn er weer veel watervriendjes geslaagd voor hun zwemdiploma's. Gefeliciteerd allemaal! Hieronder staan… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
In 1983 is het aangepast zwemmen op initiatief van Annie Aarts van start gegaan, en wordt er elke woensdagavond gezellig onder… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
Het weekend zit er weer op! Inmiddels zijn al onze zwemsters weer terug van de Senioren kampioenschappen in Almere en wat hebben ze het… Meer >
 
 
03-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
zondag 8 december 2019
Agenda Wedstrijdzwemmen, Kampioenschap A t/m C Den Haag
zaterdag 11 januari 2020
Agenda Synchroonzwemshow FROZEN 19:00 De Wiemel
zondag 12 januari 2020
Agenda Wedstrijdzwemmen - Landelijke Zwem Competitie Born
Agenda Synchroonzwemshow FROZEN 14:00 De Wiemel
zaterdag 18 januari 2020
Agenda Jubileum avond voor kaderleden en oud kaderleden
Terug naar boven