Nieuws

Mooie resultaten Synchroonzwemmen

08 april 2019
www.deurnesewatervrienden.nl
Afgelopen weekend op 6 en 7 april waren de NCS-synchroonzwemkampioenschappen Junioren in Eindhoven. Ook het synchroonzwemmen van de Deurnese Watervrienden deed hier aan mee met twee groepen. 

Op zaterdag 6 april werd het techniek onderdeel gezwommen. Tijdens dit onderdeel worden er twee figuren gezwommen die op techniek worden beoordeeld. De punten die hier bij behaald worden tellen uit eindelijk mee met de eind uitslag van de uitvoeringen. 

Na het zwemmen van het techniek onderdeel zijn wij naar de slaaplocatie vertrokken. Hier heeft iedereen haar bedje klaar gemaakt en hebben we gezellig geklets. In de avond hebben we nog een spel gedaan met alle verenigingen en marshmallows gegeten bij het kampvuur. Het was een gezellige avond! 

De volgende dag ging alweer vroeg de wekker, de meiden hebben elkaars haren ingevlochten en knotten gemaakt. Hierna moest er nog gelatine in de haren en werd de make-up verzorgt. Ze hebben hierbij elkaar goed geholpen. De groepen waren verdeeld in junioren 1 en junioren 2. 
In junioren 1 zwommen mee Jytte van Lieshout, Emma de Haan, Kim Crooijmans, Nynthe Vissers, Alyssa van den Bergh en helaas door een blessure op het laatste moment uitgevallen maar zeker niet minder verdient Indy van Moorsel. Zij behaalde met hun groep de 2e plaats! 
Junioren 2 bestond uit Marith van der Loo, Ellis Grove, Dionne Grove, Juul de Haan, Jolijn Derks en Nathalie Wouters. Zij behaalde de 5e plek! 

We hebben een geslaagd en vooral erg gezellig weekend gehad samen en wij zijn ontzettend trots op de behaalde resultaten van ons team!

Ben jij geïnteresseerd in het synchroonzwemmen en zou je graag een keer een proefles volgen? Mail ons dan naar synchroonzwemcommissie@deurnesewatervrienden.nl 

Op de foto:
v.l.n.r. achter: Marith, Dionne, Juul, Indy, Ellis, Jytte, Nathalie en Jolijn. en v.l.n.r. voor: Kim, Emma, Nynthe en Alyssa.

 
www.deurnesewatervrienden.nl
Zaterdag 12 oktober was een kleine groep Masters zwemmers goed voor 13 medailles tijdens een wedstrijd in het Belgische Merksem. Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Titan Swim 2019

03 september 2019
Wedstrijdzwemmers uit hun comfort zone!! Een afvaardiging van de junioren en Masters wedstrijdzwemmers zijn zondag 1 september uit… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Nieuwe vlag zwemclub

24 augustus 2019
Onze voorzitter Joan van Wetten heeft tijdens de seizoensopening aan het kader het nieuwe logo gepresenteerd! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven