Nieuws

Klaar voor de start!

03 juni 2019
www.deurnesewatervrienden.nl

Klaar voor de start!

Op zondag 2 juni namen zes van onze synchroonzwemsters deel aan de regionale meerkamp. Ze namen het op tegen zwemsters uit Tilburg en Eindhoven. Ons team won de groepsuitvoering met de titel ‘Klaar voor de start’. Ze lieten zien dat ze helemaal klaar zijn voor een mooie synchroonzwemcarrière.

Het duet gezwommen door Lisanne Grove en Nienke Janssen eindigde op de tweede plaats in hun categorie. En dat terwijl ze maar vijf weken voor deze uitvoering hebben geoefend!

De Regionale Meerkamp wordt eens per twee jaar georganiseerd en is speciaal voor beginnende synchroonzwemsters. Tijdens de wedstrijd komen verschillende disciplines van het synchroonzwemmen aan bod: synchroonzwemtechniek in banen, technische figuren en uitvoeringen op muziek.
Op deze warmste 2 juni ooit was zwembad De Wiemel goed gevuld met publiek om de zwemsters aan te moedigen. Voor de helft van onze zwemsters was het de allereerste wedstrijd. Maar ook de wat meer ervaren zwemsters hadden last van enige gezonde spanning.

Frozen, een ijskoude show in januari

Na deze wedstrijd gaan Tess, Mae, Eva, Nienke, Janne en Lisanne direct aan de slag met de voorbereidingen van de show Frozen. De hele synchroonzwemgroep gaat in januari 2020 – het moment van het 50-jarige jubileum van de Deurnese Watervrienden – het verhaal van ijskoningin Elsa op muziek van de film Frozen uitvoeren.
Ook nieuwe leden mogen meedoen met de show. Dat kan natuurlijk niet zonder eerst te oefenen. Vandaar dat het laatste instroommoment bij het synchroonzwemmen direct na de zomervakantie is.

Schitter jij ook naast prinses Elsa, prinses Anna en Olaf?

Lijkt synchroonzwemmen je heel leuk? Maak je dan klaar voor de start en kom eens kennismaken tijdens een van de trainingen. Dat kan al voor de zomervakantie, maar ook in de eerste weken na de zomer. Daarna zul je moeten wachten tot we de show achter de rug hebben.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar synchroonzwemcommissie@deurnesewatervrienden.nl en wie weet zwem jij in januari mee met de grote synchroonzwemshow Frozen!

 
www.deurnesewatervrienden.nl

Examens diplomazwemmen

05 december 2019
Zaterdag 30 november zijn er weer veel watervriendjes geslaagd voor hun zwemdiploma's. Gefeliciteerd allemaal! Hieronder staan… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
In 1983 is het aangepast zwemmen op initiatief van Annie Aarts van start gegaan, en wordt er elke woensdagavond gezellig onder… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
Het weekend zit er weer op! Inmiddels zijn al onze zwemsters weer terug van de Senioren kampioenschappen in Almere en wat hebben ze het… Meer >
 
 
03-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
zondag 8 december 2019
Agenda Wedstrijdzwemmen, Kampioenschap A t/m C Den Haag
zaterdag 11 januari 2020
Agenda Synchroonzwemshow FROZEN 19:00 De Wiemel
zondag 12 januari 2020
Agenda Wedstrijdzwemmen - Landelijke Zwem Competitie Born
Agenda Synchroonzwemshow FROZEN 14:00 De Wiemel
zaterdag 18 januari 2020
Agenda Jubileum avond voor kaderleden en oud kaderleden
Terug naar boven