Nieuws

Nienke valt 2 keer in de prijzen

08 juli 2019
www.deurnesewatervrienden.nl
De seizoensafsluiting van het synchroonzwemmen van zaterdag 6 juli zit erop! Wat was het weer een gezellige middag met leuke activiteiten.

De prijs 'als een vis in het water' en de Gouden Magnum werden dit jaar weer opnieuw uitgereikt. Dit jaar gingen beide prijzen naar Nienke Janssen! Iets wat nog nooit eerder voor is gekomen bij het synchroonzwemmen. Daarnaast heeft Nienke het afgelopen zwem seizoen 5 synchroonzwem diploma's behaald! Ook dit is uniek bij het synchroonzwemmen van de Deurnese Watervrienden. Gefeliciteerd Nienke!

Voor de mensen die niet weten wat de prijzen zijn hier een korte uitleg..

De prijs 'als een vis in het water' is voor een zwemster die een steuntje in de rug nodig heeft of juist zo goed haar best heeft gedaan dat alle trainsters dit willen belonen. De trainsters mogen namelijk van al hun groepjes een zwemster nomineren voor de prijs. Daarna geven alle trainsters punten aan de zwemster waarvan zij vinden dat diegene de prijs het meest verdiend. Zo komt er dus een winnaar uit!

De Gouden Magnum is een prijs voor de 'hogere diploma's' (D,C,B en A diploma). Elk jaar aan het eind van het seizoen wordt gekeken welke zwemster het meeste vooruitgang heeft geboekt aan de hand van de puntenlijsten van het diploma zwemmen. Deze zwemster wint de Gouden Magnum!

Na de zomer gaan wij met de Deurnese Watervrienden een bijzonder seizoen in. De Deurnese Watervrienden hebben namelijk hun jubileum jaar, ze bestaan dan 50 jaar!

Iedereen bedankt voor dit mooie zwem seizoen!


Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en zien jullie graag allemaal weer terug na de zomer op 22 of 24 augustus!

 
www.deurnesewatervrienden.nl

Titan Swim 2019

03 september 2019
Wedstrijdzwemmers uit hun comfort zone!! Een afvaardiging van de junioren en Masters wedstrijdzwemmers zijn zondag 1 september uit… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Nieuwe vlag zwemclub

24 augustus 2019
Onze voorzitter Joan van Wetten heeft tijdens de seizoensopening aan het kader het nieuwe logo gepresenteerd! Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
Afgelopen week van 2 t/m 7 juli heeft de bondszwemploeg van de NCS deelgenomen aan de CSIT World Sport Games in Tortosa, Spanje. … Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven