Nieuws

Kampioenschappen deel 2

20 maart 2016
www.deurnesewatervrienden.nl
Succesvolle Bondszwemkampioenschappen voor de wedstrijdploeg.
 

Zondag 13 maart en 20 maart stonden in het teken van de BondsZwemKampioenschappen. De eerste wedstrijddag werd door Watervrienden Almere georganiseerd. Met een ploeg van tien zwemmers zijn we ’s morgens naar Almere vertrokken. Alle zwemmers hebben een T-shirt gekregen speciaal voor de BZK. Deze is gesponsord door Kleentec. 

Het beloofde een spannende dag te worden. Er waren zeker kansen om medailles te halen, maar je weet nooit hoe de concurrentie er voor staat. 
Alle zwemmers hebben prima prestaties geleverd. Er zijn veel persoonlijke tijden verbeterd, Marco Driessen heeft zelfs een nieuw clubrecord gezwommen op de 100m vlinderslag.
Aan het einde van de dag waren we moe en tevreden. Het resultaat mag er na zijn: 3 goud, 5 zilver en 2 brons.

De tweede wedstrijd dag werd door Watervrienden IJmuiden geregeld. Met negen zwemmers reisden we vol verwachting naar zwembad Heerenduinen. Voor vele was dit de eerste keer dat ze in dit zwembad zwommen. Alle zwemmers kwamen minimaal 2x in actie. Na heel wat spannende wedstrijden zijn weer veel persoonlijke records gesneuveld. Ook in IJmuiden zijn nieuwe clubrecords gezwommen, Emma de Haan verbeterde het clubrecord op de 100m rugslag en Marco Driessen op de 200m vlinderslag. De medaille oogst was weer groot. 7 goud, 2 zilver en 3 brons.

De deelnemende zwemmers waren:
Marco Driessen (5 goud, 2 zilver) , Emma de Haan (2 goud, 2 zilver), Susan Tabor (1 goud, 1 zilver, 1 brons), Rens Smits (1 goud, 3 brons), Esther Linders (1 goud), Kim Crooijmans (1 zilver), Jimmy Jacobs (1 zilver), Annemay Gielens (1 brons), Jolijn Derks, Harm Vlemminx, Piet van de Broek (ontbreekt op de foto).

Zwemmers, trainers en supporters kunnen terug kijken op zeer geslaagde wedstrijddagen.
Waar een kleine ploeg groot in kan zijn.

 
www.deurnesewatervrienden.nl
Zaterdag 12 oktober was een kleine groep Masters zwemmers goed voor 13 medailles tijdens een wedstrijd in het Belgische Merksem. Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Titan Swim 2019

03 september 2019
Wedstrijdzwemmers uit hun comfort zone!! Een afvaardiging van de junioren en Masters wedstrijdzwemmers zijn zondag 1 september uit… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Nieuwe vlag zwemclub

24 augustus 2019
Onze voorzitter Joan van Wetten heeft tijdens de seizoensopening aan het kader het nieuwe logo gepresenteerd! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven