Nieuws

Kampioenschappen deel 2

20 maart 2016
www.deurnesewatervrienden.nl
Succesvolle Bondszwemkampioenschappen voor de wedstrijdploeg.
 

Zondag 13 maart en 20 maart stonden in het teken van de BondsZwemKampioenschappen. De eerste wedstrijddag werd door Watervrienden Almere georganiseerd. Met een ploeg van tien zwemmers zijn we ’s morgens naar Almere vertrokken. Alle zwemmers hebben een T-shirt gekregen speciaal voor de BZK. Deze is gesponsord door Kleentec. 

Het beloofde een spannende dag te worden. Er waren zeker kansen om medailles te halen, maar je weet nooit hoe de concurrentie er voor staat. 
Alle zwemmers hebben prima prestaties geleverd. Er zijn veel persoonlijke tijden verbeterd, Marco Driessen heeft zelfs een nieuw clubrecord gezwommen op de 100m vlinderslag.
Aan het einde van de dag waren we moe en tevreden. Het resultaat mag er na zijn: 3 goud, 5 zilver en 2 brons.

De tweede wedstrijd dag werd door Watervrienden IJmuiden geregeld. Met negen zwemmers reisden we vol verwachting naar zwembad Heerenduinen. Voor vele was dit de eerste keer dat ze in dit zwembad zwommen. Alle zwemmers kwamen minimaal 2x in actie. Na heel wat spannende wedstrijden zijn weer veel persoonlijke records gesneuveld. Ook in IJmuiden zijn nieuwe clubrecords gezwommen, Emma de Haan verbeterde het clubrecord op de 100m rugslag en Marco Driessen op de 200m vlinderslag. De medaille oogst was weer groot. 7 goud, 2 zilver en 3 brons.

De deelnemende zwemmers waren:
Marco Driessen (5 goud, 2 zilver) , Emma de Haan (2 goud, 2 zilver), Susan Tabor (1 goud, 1 zilver, 1 brons), Rens Smits (1 goud, 3 brons), Esther Linders (1 goud), Kim Crooijmans (1 zilver), Jimmy Jacobs (1 zilver), Annemay Gielens (1 brons), Jolijn Derks, Harm Vlemminx, Piet van de Broek (ontbreekt op de foto).

Zwemmers, trainers en supporters kunnen terug kijken op zeer geslaagde wedstrijddagen.
Waar een kleine ploeg groot in kan zijn.

 
www.deurnesewatervrienden.nl

Zomerstop

26 juli 2019
Tot en met 18 augustus hebben de Watervrienden hun zomerstop. En vanaf maandag 19 augustus starten wij weer met al onze zwemlessen,… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
Afgelopen week van 2 t/m 7 juli heeft de bondszwemploeg van de NCS deelgenomen aan de CSIT World Sport Games in Tortosa, Spanje. … Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
De seizoensafsluiting van het synchroonzwemmen van zaterdag 6 juli zit erop! Wat was het weer een gezellige middag met leuke… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven