Nieuws

Masters uitje

09 juli 2016
www.deurnesewatervrienden.nl
Op zaterdag 9 juli hebben de Masters hun jaarlijkse uitje gehad. 

Deze keer lag de organisatie in handen van Wendy, Esther, Rob en Henk. We werden om 9:30 uur verwelkomd bij Natuurpoort de Peel met koffie, thee, lekkere koeken en zon. De start was om 10:00 uur per … tandem! Om 10:10 uur passeerden we de Brabants-Limburgse grens en daar werd uiteraard even plechtig bij stilgestaan. 

De tandems voerden ons vervolgens via een educatieve route langs een aantal bedrijven waar we uitleg hebben gekregen en waar regelmatig geproefd kon worden van het een en ander. Een lekker gevuld eitje bij Claessens-Jenniskens pluimveebedrijven, een kop champignonsoep bij champignonkweker Sikes, een sateetje bij varkenshouderij Houbensteijn en heerlijke hangop bij het melkveebedrijf van de familie Rops. Op onze route lag ook een indrukwekkend bezoek aan de Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn waar zo’n 32.000 graven zijn. Een jonge Duitse vrijwilliger gaf ons uitleg en beantwoordde onze vragen.

Op de uitnodiging voor het uitje stond vermeld dat ook een massage deel uit zou maken van het dagprogramma. Daar was iedereen benieuwd naar! Het werd een heuse zelfverzorgde voetmassage bij het blotevoetenpad in het Toon Kortoomspark.

Het avondprogramma werd voortgezet in het gastvrije Vlierden. Naast de traditionele barbecue had de organisatie nog een pittige quiz in petto waar door vier teams werd gestreden om de winst onder het genot van een (meerdere) drankje(s). Tevens werd die avond de organisatie van volgend jaar bekendgemaakt, of eigenlijk: aangewezen. Hopelijk pakken zij die uitdaging aan! De rest van de avond, en nacht, was er tijd voor veel gezelligheid en goeie muziek.
 

 
www.deurnesewatervrienden.nl
Zaterdag 12 oktober was een kleine groep Masters zwemmers goed voor 13 medailles tijdens een wedstrijd in het Belgische Merksem. Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Titan Swim 2019

03 september 2019
Wedstrijdzwemmers uit hun comfort zone!! Een afvaardiging van de junioren en Masters wedstrijdzwemmers zijn zondag 1 september uit… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Nieuwe vlag zwemclub

24 augustus 2019
Onze voorzitter Joan van Wetten heeft tijdens de seizoensopening aan het kader het nieuwe logo gepresenteerd! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven