Nieuws

Masters uitje

09 juli 2016
www.deurnesewatervrienden.nl
Op zaterdag 9 juli hebben de Masters hun jaarlijkse uitje gehad. 

Deze keer lag de organisatie in handen van Wendy, Esther, Rob en Henk. We werden om 9:30 uur verwelkomd bij Natuurpoort de Peel met koffie, thee, lekkere koeken en zon. De start was om 10:00 uur per … tandem! Om 10:10 uur passeerden we de Brabants-Limburgse grens en daar werd uiteraard even plechtig bij stilgestaan. 

De tandems voerden ons vervolgens via een educatieve route langs een aantal bedrijven waar we uitleg hebben gekregen en waar regelmatig geproefd kon worden van het een en ander. Een lekker gevuld eitje bij Claessens-Jenniskens pluimveebedrijven, een kop champignonsoep bij champignonkweker Sikes, een sateetje bij varkenshouderij Houbensteijn en heerlijke hangop bij het melkveebedrijf van de familie Rops. Op onze route lag ook een indrukwekkend bezoek aan de Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn waar zo’n 32.000 graven zijn. Een jonge Duitse vrijwilliger gaf ons uitleg en beantwoordde onze vragen.

Op de uitnodiging voor het uitje stond vermeld dat ook een massage deel uit zou maken van het dagprogramma. Daar was iedereen benieuwd naar! Het werd een heuse zelfverzorgde voetmassage bij het blotevoetenpad in het Toon Kortoomspark.

Het avondprogramma werd voortgezet in het gastvrije Vlierden. Naast de traditionele barbecue had de organisatie nog een pittige quiz in petto waar door vier teams werd gestreden om de winst onder het genot van een (meerdere) drankje(s). Tevens werd die avond de organisatie van volgend jaar bekendgemaakt, of eigenlijk: aangewezen. Hopelijk pakken zij die uitdaging aan! De rest van de avond, en nacht, was er tijd voor veel gezelligheid en goeie muziek.
 

 
www.deurnesewatervrienden.nl

Examen Reddingsbrigade

10 juni 2019
Op zaterdag 8 juni 2019 vond het jaarlijkse examen van de Reddingsbrigade plaats. Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
Op de warme zondag van 2 juni vertrokken we met 7 wedstrijdzwemmers richting het Pieter vd Hoogenbandbad in Eindhoven. Daar aangekomen… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Klaar voor de start!

03 juni 2019
Klaar voor de start! Op zondag 2 juni namen zes van onze synchroonzwemsters deel aan de regionale meerkamp. Ze namen het op tegen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven