Trainingen

De synchroonzwemgroep traint iedere zaterdag van 16.50 tot 19.00 uur in het diepe bad. Een training duurt 40 of 45 minuten. Hoe laat je moet zwemmen is afhankelijk van de groep waarin je bent ingedeeld.

Kijk naar de actuele  Groepsindeling

We streven ernaar om iedereen twee trainingen te laten zwemmen. Één techniektraining (hierbij oefen je voor de diploma's) en een training waarbij je gaat trainen voor een wedstrijd. Als je deelt neemt aan een training voor een uitvoering heb je vaak ook nog een droogtraining, tijdens deze training leer je een dans die je later in het water gaat uitvoeren. 

Binnen onze synchroonzwemgroep hebben wij een aantal prijzen. Kijk eens naar de uitleg en het overzicht van de mensen die deze prijzen al een keer hebben gewonnen.

REGELS

We willen iedereen vragen zich te houden aan onderstaande regels. Op die manier houden we synchroonzwemmen binnen onze club voor iedereen leuk! 
  • Kom op tijd.
  • Meld je af bij je trainer als je niet kunt komen, dit doe je uiterlijk één dag van te voren.
  • Luister naar de trainer.
  • Tijdens de training is een badmuts verplicht. Een goed afsluitende neusklem wordt zeer aangeraden, omdat dit voorhoofdholteontsteking voorkomt. Een chloorbrilletje is toegestaan.
  • Als je start met de training voor een wedstrijd, dien je de datum van het evenement vrij te houden op de kalender. Afzeggen voor een evenement kan niet zomaar.
  • Zeg niets over mensen wat je niet zou zeggen als ze erbij zijn. 
Kalender
zaterdag 6 juni 2020
Agenda Kijkdag De Wiemel
zondag 7 juni 2020
Agenda Synchroonzwemmen, centraal diplomazwemmen Tilburg
Agenda Wedstrijdzwemmen - Lange baan 2 Eindhoven
zondag 28 juni 2020
Agenda Synchroonzwemmen, vrije uitvoering Almere
Agenda Wedstrijdzwemmen - Landelijke Zwem Competitie Eindhoven
Terug naar boven