Lid worden

Aanmelden als nieuw lid

Vul het inschrijfformulier volledig in en klik als laatste op  'versturen'. Via e-mail ontvangt u het bewijs van inschrijving. U krijgt later een apart e-mail bericht wanneer de zwemlessen starten.

Voor Stichting Leergeld Deurne is inschrijving alleen mogelijk via het speciale inschrijfformulier. Klik op de button Volledige informatie voor de inschrijfprocedure.
Lid worden
 
*
*
*
*

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Bankgegevens

*
*
*
Door het aanvinken van “akkoord machtiging” geeft u toestemming aan zwemvereniging de Deurnese Watervrienden om de incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van zwemvereniging de Deurnese Watervrienden. Hierbij hanteren wij als incassant ID: NL59ZZZ402353320000 Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Zwemmen

Denk hierbij aan relevante informatie voor onze lesgevers en trainers, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, bijzonderheden met betrekking tot gedrag, enzovoort.

Zijn er meer kinderen van u die op zaterdagmiddag zwemles hebben?
Zo ja, wie en hoe laat:

Door het (mede) invullen door een meerderjarig persoon van dit formulier om lid te worden van de Deurnese Watervrienden aanvaard ik de algemene regels van de vereniging en ga ik akkoord met de bepalingen zoals opgenomen in onze privacy verklaring.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Terug naar boven