Nieuws

Medailles voor de Synchroonzwemsters

06 november 2017
www.deurnesewatervrienden.nl
In het weekend van 4 en 5 november zijn wij met een heel team van het Synchroonzwemmen vertrokken naar Enschede voor de Nederlandse Kampioenschappen Senioren.
En met geweldige resultaten! Zij behaalden wel 2 keer de 1e en 3e plaats en ook een mooie 5e plaats.

Op zaterdag hebben wij eerst het techniek-onderdeel gezwommen. Hierbij zwemt iedere zwemster verschillende figuren waarbij ze punten kunnen verzamelen die bij de uitvoeringen op geteld gaan worden.

Op zondag 5 november vonden de uitvoeringen plaats. Vanuit Deurne deden wij mee met twee groepsnummers, twee duetten en een solo waarbij erg mooie resultaten zijn behaald. De solo van Hilde Munsters behaalde een mooie 5e plek. Het duet van Suze van Paassen en Sanne Smulders behaalde een 3e plek. En het duet van Mieke Bruins-van der Heijden en Leonie Snijders-Kroesbergen behaalde de 1e plaats!

Het groepsnummer waar Marielle Martens, Marlies Huybers-Huisman, Simone Keijsers, Ellen van Dael, Suze van Paassen, Iris van de Mortel, Hilde Munsters en Sanne Smulders in zwommen behaalde de 3e plek.
Op de 1e plaats stond onze andere groep uit Deurne met daarin Manon Roijackers, Mariska Manders, Cindy Welten, Sanne Dodewaard-Roijackers, Leonie Snijders-Kroesbergen, Mieke Bruins-van der Heijden en Loes van der Heijden.

Wij zijn erg trots op onze dames, gefeliciteerd!
 

Heb jij interesse in het synchroonzwemmen? Wil je graag meer informatie of een proefles?

Mail ons dan naar: synchroonzwemcommissie@deurnesewatervrienden.nl


 
www.deurnesewatervrienden.nl
Afgelopen week van 2 t/m 7 juli heeft de bondszwemploeg van de NCS deelgenomen aan de CSIT World Sport Games in Tortosa, Spanje. … Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
De seizoensafsluiting van zaterdag 6 juli zit erop! Wat was het weer een gezellige middag met leuke activiteiten. De prijs 'als… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
De groep Aqaujoggen hebben de laatste zwemdag van het seizoen op een bijzondere manier afgesloten. Samen gezellig wat eten. Paula… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven