Nieuws

De afdeling wedstrijdzwemmen is dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

17 juli 2015
www.deurnesewatervrienden.nl
Na een heel seizoen van  trainingen en wedstrijden voor de zwemmers en regelen en organiseren voor alle vrijwilligers is het fijn dat de grote vakantie er aan komt, even een pauze. Opladen voor weer een nieuw seizoen met opnieuw lekker trainen en veel leuke en zeker ook spannende wedstrijden. Voor een aantal van onze vrijwilligers  was dit ook een belangrijk moment om te stoppen.

Stefan Kranenbroek 29 jaar zwemmer. Op dinsdag avond 30 juni deed Stefan Kranenbroek voor de laatste keer mee aan de training van de wedstrijdploeg. Als 4 jarige jongen heeft hij bij ons leren zwemmen, waarna hij met 7 jaar bij het wedstrijdzwemmen is gegaan. Samen met Maureen en hun zoontje Stan zijn ze speciaal naar het bad gekomen om op beschuit met muisjes te trakteren om na 29 jaar wedstrijdzwemmen afscheid te nemen. Susan heeft hem namens alle zwemmers een leuke kaart gegeven.

Maikel Brouwers, Johan Boeren, Gaby van Zon en Esther Venner stoppen als trainer. Maikel is net als Stefan al heel jong bij de Watervrienden begonnen met zwemmen. En hebben beide als bijzonder goede zwemmers veel bijgedragen aan de LZk en BZK wedstrijden. En na 26 jaar wedstrijdzwemmen en ook al een hele lange tijd als trainer heeft Maikel op dinsdag 7 juli  avond afscheid genomen.
Johan is al in 2000 begonnen met wedstrijdzwemmen en zelfs medailles verdient tijdens de BZK wedstrijden. En nu na ruim 12,5 jaar training geven heeft hij tijdens een van de laatste donderdagen afscheid genomen.
Gaby heeft ook net als Johan en Maikel eerst wedstrijden gezwommen en vanaf 2009 is zij met veel plezier training gaan geven aan de jongere zwemmers. 
Esther zwemt bij de Masters, geeft zwemles op donderdag en training aan de jongere zwemmers. Daarnaast is ze ook official en zorgde al heel wat jaren er voor dat bij al onze wedstrijden de juiste officials aan de bak stonden.
Zij hebben allemaal de beroemde wedstrijd-pen met inscriptie overhandigd gekregen.

Hans Driessen gestopt als voorzitter van de wedstrijdcommissie.
Hans heeft met veel enthousiasme een paar jaar geleden het voorzitterschap van Peter Maassen overgenomen. Er kwam veel bij kijken en hij kwam er al snel achter dat het niet altijd makkelijk was om dit met zijn drukke werk te combineren. Ook de samenwerking met iedereen verliep soms anders dan hij verwacht had. Dit heeft hem doen besluiten om er een punt achter te zetten.

Wij willen deze zwemmer en al deze vrijwilligers hartelijk bedanken voor alle vrije tijd die zij in onze club en speciaal in het wedstrijdzwemmen gestoken hebben.
En hierbij een oproep aan alle ouders van onze wedstrijdzwemmers om nog eens te kijken of zij misschien nog wat vrije tijd over hebben om de club vrijwilligers bij het wedstrijdzwemmen te komen versterken. Ze zijn hard nodig!

 
www.deurnesewatervrienden.nl
6 Medailles behaald op de Nederlandse Junioren Zwem Kampioenschappen in het Hofbad in Den Haag. Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Examens diplomazwemmen

05 december 2019
Zaterdag 30 november zijn er weer veel watervriendjes geslaagd voor hun zwemdiploma's. Gefeliciteerd allemaal! Hieronder staan… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
In 1983 is het aangepast zwemmen op initiatief van Annie Aarts van start gegaan, en wordt er elke woensdagavond gezellig onder… Meer >
 
 
 
03-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
zaterdag 11 januari 2020
Agenda Synchroonzwemshow FROZEN 19:00 De Wiemel
zondag 12 januari 2020
Agenda Wedstrijdzwemmen - Landelijke Zwem Competitie Born
Agenda Synchroonzwemshow FROZEN 14:00 De Wiemel
zaterdag 18 januari 2020
Agenda Jubileum avond voor kaderleden en oud kaderleden
zaterdag 25 januari 2020
Agenda Nachtmarathon 2020 18:00 De Wiemel
Terug naar boven