Nieuws

Een stralende dag!

10 juni 2017
www.deurnesewatervrienden.nl
Op zaterdag 10 juni hebben wij als Masters ons jaarlijkse uitje gehad. De weergoden waren ons goed gezind, want vanaf de start om 8:45 uur tot het einde na 1:30 uur was het prachtig weer, echt een STRALENDE dag!

Als eerste fietsten we naar Natuurpoort De Peel in Griendtsveen waar we goed begonnen met koffie, thee en een lekker stuk vlaai. Daarna werden we in vier teams verdeeld en gingen we aan een grote tafel een bordspel doen met allerlei opdrachten: we moesten vragen - over de Peel - beantwoorden, woorden omschrijven zonder een viertal verboden woorden te gebruiken, dingen raden, en turven. Turven? vraag je je misschien af. Ja, dat is het omschieten van 'turfjes' met een elastiekjespistool. De groepen raakten er steeds meer bedreven in. Maar of het er altijd even eerlijk aan toe ging...? Ach, we hebben vooral gelachen om een fotorolletje van 400 gram en een walrus die ineens voor vis werd aangezien! ;-)

Na deze eerste activiteit stapten we weer op de fiets en reden naar Evertsoord. Aldaar werden we verwelkomd op het bedrijf van Wout en Susanne Rovers die koeien houden. En niet zomaar koeien. Nee hoor, inmiddels weten we allemaal een hele hoop over de Blonde d'Acquitaines. Met speciale koeienkoekjes mochten we de wei in om de dieren van dichtbij te bekijken en aan te raken.
Tijd voor lunch! Achter bij Wout en Susanne in de tuin mochten we onze picknickkleden uitspreiden en genoten we van een heerlijke lunch die de organisatie, bestaande uit Annegrit, Geno en Petra, voor ons had meegenomen. Even uitbuiken, een groepsfoto, en opnieuw op de fiets.
De volgende bestemming was de Peelvenhoeve in Liessel. Er werden nieuwe groepjes gemaakt en we werden de wei in gestuurd om te gaan boerengolfen. De ballen vlogen ons om de oren, de zon brandde op onze hoofden, en we hadden plezier samen. Met een welverdiende consumptie op het terras werd het dagprogramma afgesloten.

's Avonds waren we welkom bij Annegrit thuis. We smulden van een heerlijke barbecue en werden daarna nog verrast met een kennisquiz rondom het haardvuur. En, niet te vergeten, met onverwacht een keur aan heerlijke desserts. Een biertje, een wijntje, een frisje, alles was er in overvloed.

Dank aan de organisatie voor deze goedverzorgde stralende dag. Voor volgend jaar heeft de nieuwe organisatie zich alweer aangemeld en daar kijken we nu alweer naar uit!

 
www.deurnesewatervrienden.nl

Examen Reddingsbrigade

10 juni 2019
Op zaterdag 8 juni 2019 vond het jaarlijkse examen van de Reddingsbrigade plaats. Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
Op de warme zondag van 2 juni vertrokken we met 7 wedstrijdzwemmers richting het Pieter vd Hoogenbandbad in Eindhoven. Daar aangekomen… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Klaar voor de start!

03 juni 2019
Klaar voor de start! Op zondag 2 juni namen zes van onze synchroonzwemsters deel aan de regionale meerkamp. Ze namen het op tegen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven