Nieuws

Een stralende dag!

10 juni 2017
www.deurnesewatervrienden.nl
Op zaterdag 10 juni hebben wij als Masters ons jaarlijkse uitje gehad. De weergoden waren ons goed gezind, want vanaf de start om 8:45 uur tot het einde na 1:30 uur was het prachtig weer, echt een STRALENDE dag!

Als eerste fietsten we naar Natuurpoort De Peel in Griendtsveen waar we goed begonnen met koffie, thee en een lekker stuk vlaai. Daarna werden we in vier teams verdeeld en gingen we aan een grote tafel een bordspel doen met allerlei opdrachten: we moesten vragen - over de Peel - beantwoorden, woorden omschrijven zonder een viertal verboden woorden te gebruiken, dingen raden, en turven. Turven? vraag je je misschien af. Ja, dat is het omschieten van 'turfjes' met een elastiekjespistool. De groepen raakten er steeds meer bedreven in. Maar of het er altijd even eerlijk aan toe ging...? Ach, we hebben vooral gelachen om een fotorolletje van 400 gram en een walrus die ineens voor vis werd aangezien! ;-)

Na deze eerste activiteit stapten we weer op de fiets en reden naar Evertsoord. Aldaar werden we verwelkomd op het bedrijf van Wout en Susanne Rovers die koeien houden. En niet zomaar koeien. Nee hoor, inmiddels weten we allemaal een hele hoop over de Blonde d'Acquitaines. Met speciale koeienkoekjes mochten we de wei in om de dieren van dichtbij te bekijken en aan te raken.
Tijd voor lunch! Achter bij Wout en Susanne in de tuin mochten we onze picknickkleden uitspreiden en genoten we van een heerlijke lunch die de organisatie, bestaande uit Annegrit, Geno en Petra, voor ons had meegenomen. Even uitbuiken, een groepsfoto, en opnieuw op de fiets.
De volgende bestemming was de Peelvenhoeve in Liessel. Er werden nieuwe groepjes gemaakt en we werden de wei in gestuurd om te gaan boerengolfen. De ballen vlogen ons om de oren, de zon brandde op onze hoofden, en we hadden plezier samen. Met een welverdiende consumptie op het terras werd het dagprogramma afgesloten.

's Avonds waren we welkom bij Annegrit thuis. We smulden van een heerlijke barbecue en werden daarna nog verrast met een kennisquiz rondom het haardvuur. En, niet te vergeten, met onverwacht een keur aan heerlijke desserts. Een biertje, een wijntje, een frisje, alles was er in overvloed.

Dank aan de organisatie voor deze goedverzorgde stralende dag. Voor volgend jaar heeft de nieuwe organisatie zich alweer aangemeld en daar kijken we nu alweer naar uit!

 
www.deurnesewatervrienden.nl

BZK deel 1 Almere

10 februari 2020
De Bondszwemkampioenschap deel 1 in Almere. Op zondag 9 februari vertrokken we om 9.00 uur met 5 zwemmers richting Almere. Na ruim… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Nachtmarathon

26 januari 2020
Op 25 en 26 januari hebben 63 zwemmers uit zeven teams meegedaan aan de nachtmarathon in Deurne. De strijd werd gewonnen door het… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Feest voor alle zwemmers

25 januari 2020
Natuurlijk hebben alle zwemmers ook mee kunnen doen aan de viering van ons 50 jarig jubileum. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
zaterdag 14 maart 2020
Agenda Diplomazwemmen Examens De Wiemel
zondag 15 maart 2020
Agenda Wedstrijdzwemmen - Landelijke Zwem Competitie Valkenswaard
Agenda Synchroonzwemmen, centraal diplomazwemmen De Wiemel
woensdag 18 maart 2020
Agenda Algemene ledenvergadering 2020 20:00 zaal Van de Putten, Milhezerweg 2 in Deurne
zaterdag 21 maart 2020
Agenda Internationale Masters wedstrijd De Wiemel
Terug naar boven