Nieuws

Een stralende dag!

10 juni 2017
www.deurnesewatervrienden.nl
Op zaterdag 10 juni hebben wij als Masters ons jaarlijkse uitje gehad. De weergoden waren ons goed gezind, want vanaf de start om 8:45 uur tot het einde na 1:30 uur was het prachtig weer, echt een STRALENDE dag!

Als eerste fietsten we naar Natuurpoort De Peel in Griendtsveen waar we goed begonnen met koffie, thee en een lekker stuk vlaai. Daarna werden we in vier teams verdeeld en gingen we aan een grote tafel een bordspel doen met allerlei opdrachten: we moesten vragen - over de Peel - beantwoorden, woorden omschrijven zonder een viertal verboden woorden te gebruiken, dingen raden, en turven. Turven? vraag je je misschien af. Ja, dat is het omschieten van 'turfjes' met een elastiekjespistool. De groepen raakten er steeds meer bedreven in. Maar of het er altijd even eerlijk aan toe ging...? Ach, we hebben vooral gelachen om een fotorolletje van 400 gram en een walrus die ineens voor vis werd aangezien! ;-)

Na deze eerste activiteit stapten we weer op de fiets en reden naar Evertsoord. Aldaar werden we verwelkomd op het bedrijf van Wout en Susanne Rovers die koeien houden. En niet zomaar koeien. Nee hoor, inmiddels weten we allemaal een hele hoop over de Blonde d'Acquitaines. Met speciale koeienkoekjes mochten we de wei in om de dieren van dichtbij te bekijken en aan te raken.
Tijd voor lunch! Achter bij Wout en Susanne in de tuin mochten we onze picknickkleden uitspreiden en genoten we van een heerlijke lunch die de organisatie, bestaande uit Annegrit, Geno en Petra, voor ons had meegenomen. Even uitbuiken, een groepsfoto, en opnieuw op de fiets.
De volgende bestemming was de Peelvenhoeve in Liessel. Er werden nieuwe groepjes gemaakt en we werden de wei in gestuurd om te gaan boerengolfen. De ballen vlogen ons om de oren, de zon brandde op onze hoofden, en we hadden plezier samen. Met een welverdiende consumptie op het terras werd het dagprogramma afgesloten.

's Avonds waren we welkom bij Annegrit thuis. We smulden van een heerlijke barbecue en werden daarna nog verrast met een kennisquiz rondom het haardvuur. En, niet te vergeten, met onverwacht een keur aan heerlijke desserts. Een biertje, een wijntje, een frisje, alles was er in overvloed.

Dank aan de organisatie voor deze goedverzorgde stralende dag. Voor volgend jaar heeft de nieuwe organisatie zich alweer aangemeld en daar kijken we nu alweer naar uit!

 
www.deurnesewatervrienden.nl
Het weekend zit er weer op! Inmiddels zijn al onze zwemsters weer terug van de Senioren kampioenschappen in Almere en wat hebben ze het… Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl
Zaterdag 12 oktober was een kleine groep Masters zwemmers goed voor 13 medailles tijdens een wedstrijd in het Belgische Merksem. Meer >
 
www.deurnesewatervrienden.nl

Titan Swim 2019

03 september 2019
Wedstrijdzwemmers uit hun comfort zone!! Een afvaardiging van de junioren en Masters wedstrijdzwemmers zijn zondag 1 september uit… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26-07-2016 Meer >
 
 
09-07-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-02-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinterklaas

Wat is er aan de hand??
De Sint komt bijna naar Nederland!
Een bezoekje van zwarte pieten of de goedheiligman?
Jazeker, dat kan!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
info@sinterklaasindeurne.nl
sint@deurnesewatervrienden.nl
Kalender
zondag 17 november 2019
Agenda Wedstrijdzwemmen - Landelijke Zwem Competitie Tilburg
Agenda Sinterklaas - Intocht Deurne
zondag 24 november 2019
Agenda Synchroonzwemmen - Centraal diplomazwemmen Enschede
zaterdag 30 november 2019
Agenda Diplomazwemmen Examens De Wiemel
zondag 8 december 2019
Agenda Wedstrijdzwemmen, Kampioenschap A t/m C Den Haag
Terug naar boven