Zwemvaardigheidsdiploma's

Na het behalen het Zwem-ABC zijn er nog genoeg andere mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om de Zwemvaardigheidsdiploma's 1, 2 en 3 te gaan halen.  De kledingeisen zijn gelijk aan die van het Zwemdiploma-B.

Je kunt er ook voor kiezen om de Extra Zwemvaardigheidsdiploma's te behalen. Hiervoor moet je wel het complete Zwem-ABC hebben behaald. Bij elk van deze extra zwemvaardigheden zijn 3 diploma's te behalen.
  • Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met de Zwemvaardigheidsdiploma's  Snorkelen. De snorkeluitrusting moet je zelf meebrengen. 
  • Als je het leuk vindt om allerlei sprongen te leren vanaf de kant en de plank zijn er de Zwemvaardigheidsdiploma's Springen van de plank.
  • Vind je het spannend om op verschillende manieren te leren hoe je moet overleven in het water, dan kies je de Zwemvaardigheidsdiploma's Survival. Bij de exameneisen staan de speciale kledingeisen vermeld.
Klik op de diploma's voor de exameneisen.
Het is niet mogelijk om bij meerdere Zwemvaardigheids-diploma's tegelijkertijd te zwemmen, omdat wij zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid willen bieden om deze diploma's te behalen.
Het kan voorkomen dat er een wachtlijst is omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Daarnaast kunt je ook besluiten om lid te worden van de andere afdelingen van de Deurnese Watervrienden. Kijk bij de afdelingen voor hun eigen toelatingseisen.

Sinterklaas

Wat is er aan de hand??
De Sint komt bijna naar Nederland!
Een bezoekje van zwarte pieten of de goedheiligman?
Jazeker, dat kan!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
info@sinterklaasindeurne.nl
sint@deurnesewatervrienden.nl
Kalender
zondag 17 november 2019
Agenda Wedstrijdzwemmen - Landelijke Zwem Competitie Tilburg
Agenda Sinterklaas - Intocht Deurne
zondag 24 november 2019
Agenda Synchroonzwemmen - Centraal diplomazwemmen Enschede
zaterdag 30 november 2019
Agenda Diplomazwemmen Examens De Wiemel
zondag 8 december 2019
Agenda Wedstrijdzwemmen, Kampioenschap A t/m C Den Haag
Terug naar boven